Ekaksi tähän näköjään pomppasi tämä kokonaiskuva Ruusuvuoren keittiöstä. Kuva on kökkö, mutta voiko sitä muuta meitsiltä odottaakaan? Niin että tässä on keittiö, eikä tän valmiimmaksi taida enää tulla. Kunhan saisin ne sähköt viriteltyä...piti siihen hommaan tilata lisää tarvikkeita.


Tässä sitten on eteiseen valmistunut kattovalaisin. Taisi olla Taiju, jolta olen idean tähän valaisimeen apinoinut :)



Ja kuten huomaatte, ylempiin kerroksiin ei tarvitse teleportata enää; portaathan ne siinä!! Niiden kanssa sattui kaikenlaista kämmiä; en talon suunnitteluvaiheessa ottanut tohkeissani huomioon kaikkia juttuja, eikä tästä universumista löydy sellaisia portaita, jotka sellaisenaan olisi talooni sopineet. Eikä heikostikaan tehnyt mieli tehdä portaita itse...Sitten tilasin valmiit, hajotin ne, kasasin uudelleen, hajotin taas...tein pari porrasta lisää...liimasin...liimasin...suurensin porrasaukkoa yläkertaan (mielenkiintoinen homma, kun talo on jo kasassa!!) ja vualaa!! Portaat ovat valmiit! enkä edes kauheasti karehtunut...vähän vaan...
Eteisessä ei ole niitä kalusteita, jotka sinne tulevat kuulumaan, ne on vielä mun päässä :D
mutta heittelin tonne noita Loten tekemiä ihanaisia kenkiä ja Höpö-Epeltä saamani upean Strindberg-lampun!


Eilen sitten vääntelin rautalankaa ja tein jonnekin ton suuren seinäkynttelikön. Kauniisti siinä sinitarralla seinässä kiinni :) Jotain juttuja tuo vielä kaipailee...ajattelin viritellä siihenkin vähän sähköä...kattellaan, kattellaan.


Semmoista. Jos jaksoit lukea kaiken tuon höpinän, olet ansainnut maanantaihalauksen :)
Jipii, meillä ainakin sataa taivaan täydeltä vettä...että semmoinen tammikuu!!!