Ohjelmistossa tänä iltapäivänä oli Hassunhauska veijarikomedia PikkuRouvat. Päärooleihin oli valittu Höpöepe, Liimis, Vuokko, Tuulia, Nannukkainen, Jaana, Taina ja Mira (made by me &Armastus). Aiheeksi oli valittu täksi kerraksi nukkekodin valaistus ja erityisesti helmistä tehdyt kristallikruunut. Osa otti mallia Helmitöiden vuosi-kirjasta ja osa käytti Päijät-Hämeen nukkekotiharrastajien sivuilta löytynyttä ohjetta.

Ja ah ja voi sitä helmien sinkoilua :D :D Valmiiksi asti sinkoilusta huolimatta kristallikruunut saatiin ja aikas komea rivi niitä onkin:

1921869.jpg

En nyt kyllä enää muista mikä näistä on kenenkin, vaan omat lamppuni tunnistan. En siis aio tehdä rintsikoita vaan lampetit!! En nyt muista että kenen blogissa olen nähnyt samanlaiset ja sieltä olen idean napannut...ilmoittaudu Sinä joka idean keksit!! :D

Swappaaminen on hauskaa aina. Aiheeksi oli valittu keittiö ja kaikkea ihanaa sieltä keittiöstä sitten löytyykin..

1921864.jpg

On emalikannua, keittiöjakkaraa, korvapuusteja, pannulappuja, veitsiä ja tuo muhkea pullakranssi on sitten mun!! Tuulia on sen omin pienin kätösin valmistanut ja virkannut vielä pikkuisen ihanan liinankin :)  Itse tein tuossa etualalla olevat leivinlaudan-ja liinan, parit pannulaput, essun ja kaiken kankaan alla vielä on pari leipää ja pullapitko.