Tässä taannoin osallistuin Nukkekodintiellä arvontaan ja voitin kierrätysmatskupaketin. Eikä ihan mitä tahansa rojukasaa vaan vaikka mitä!  Nyt kun saisi nuo vappuna helteillä pehmenneet (ja äkillisesti vuodella taas vanhentuneet) aivosolut liikkeelle ja kekkaisi mitä noista tekisi...ainakin pylväslampun noista saa...tarjottimia...kattilan/padan kansia...huh huh!! Kiitos Marika!!

1527860.jpg

Koko vapun aikana en saanut minkäänlaista miniä aikaiseksi. Aika tehokkaasti sen esti kauniit ulkoiluilmat...haravointia ja silleen...sitten olen lasten leikkimökkiä kunnostanut. Tähän asti se on oikeastaan ollut milloin sissipäämaja, asevarasto, korsu tai jokin muu vastaava sodankäynnin kannalta keskeinen rakennus. Luulen että nyt 17- ja 15-vuotiaat poikani ovat jättäneet sotaleikit taakseen ja leikkimökki saa olla rauhassa Huvikummun, mummolan maalla ja tildamaisuuden suloinen sekamelska nukkeleikkeineen ja helloineen päivineen (paitsi että vähän kyllä Tarzania oli havaittavissa...)

On se tää elo leikkiä vaan, totesi naapurin pikkulikka äidilleen...hauskinta tässä on se että tyttö oli tuumannut minusta näin: "Tuo naapurin Auliinan elo on pelkkää leikkiä, kun se eka leikkii päivän niiden hoitolasten kaa, sit se leikkii omien lasten kaa, sit se vaan leikkii nukkekodeilla illat pitkät."  Niinpä :)