Olen jo kauan omistanut Angie Scarrin massaruokakirjan ja olisi tosi kiva kokeilla siitä kaikkia juttuja. Olen vaan kertakaikkiaan liian laiska lähtemään kaupunkiin ostamaan massoja, kun täällä perähikiällä ei ole kuin noita "ilmakuivuvia". Jotain tietty on noitten nukentekojuttujen jäljiltä jäänyt...tummaa ruskeaa tajuton köntsä, valkoista hieman, keltaista jossa on jotain ihme glitteriä seassa..ja tosi ärjyä punaista! No kokeilin kuitenkin tekniikkaa...sain aikaan edamjuuston, jonkin pötikän joka etäisesti muistuttaa härskiintynyttä meetvurstia ja ison vääränvärisen kinkun. Pari kokonaista ja pari paistettua kananmunaakin syntyi...jotain laskeumaa niissä on kun hehkuu tuo keltainen :D.  On se tyhjää parempi!

Marian taikataikinaohje pelasti talonväen lähes varmalta nälkäkuolemalta...LuAnn pääsi näyttämään kyntensä leivontahommissa ja pyöräytti hiivaleipiä, ruispullia, torttuja, pullapitkoja pari yms. yms.

857556.jpg

Naurattaa nuo suhteet, minkä kokoinen on joulutorttu ja esim isohko leipä vierekkäin :D  Tai sitten nuo croissantit ja kuivat kakut vierekkäin...:D Tuo vaalea lätty on sitten pikkuleipätaikinaa leivinpöydälle...