Tarinamme alkoi kun äitini lahjoitti minulle käytettynä ostamansa ompelukoneen, Herra Singerin. Alussa kaikki välillämme sujui hyvin, suorastaan pidimme toisistamme ja hän suostui yhteistyöhön hyvin. Lähinnä ompelutehtävät olivat lahkeiden kaventamista ja suoraa saumaa... myöhemmin vähän vaativampia toimia esim. lasten erinäisten pukineiden korjaustöitä ja muuta sellaista. Sitten tapahtui jotain...lanka surttaantui, solmuuntui, kankaat rikkoutuivat yms. katalaa Herra Singer alkoi harrastamaan. Tilanne kiristyi kiristymistään kunnes viimein sanoin viimeiset sanani: -Se on joko pajavasaraa tai ULOS!!! Eipä kauaakaan, kun tollomus nimeltään Herra Singer löysi itsensä häpeämästä autotallin nurkasta, jonne sen kiikutin. Ompelukonetta en halunnut nähdä enää koskaan!!!

Rauhaisaa eloani kesti tovin, kunnes vahingossa törmäsin ilmiöön nimeltä Tilda. Oih ja Voih!! Miten pääsisin osalliseksi noista ihanuuksista joita blogit ovat pullollaan!! Hetkessä innostuvana rupesin selailemaan deittikataloogeja ja törmäsin elämäni mieheen: Velikultaan!! Pähkäilin ainoastaan hetken, rohkaisin mieleni ja otin Velikultaan yhteyttä. Hän lupasi saapua viikossa ja kun hän viimein sitten saapui, riemuni oli rajaton!!! Voisin yrittää taltuttaa Tilda-vimmaa... ja ehkäpä saada tehtyä jotain nukkiksiinkin...

Katsokaa nyt:

1229436.jpg

Ihan ekat itse tehdyt Tilda -enkelit ja Kissa. Kankaita Tildoihin en ehtinyt huumassani hommaamaan, nuket ovat vanhaa lakanaa ja vaattet ovat vanhoista 1:1 vaatteista ommellut. Nämä ovat siis pikkulikkojen leikkeihin tehtyjä, siksi villalankahiukset... :)

Vanhin tyttäreni halusi myös oman Tilda-enkelin...tuli sitten "vähän" erilainen...

1229435.jpg

Ärsyttävän hämärä kuva...mutta salama teki kauheaa jälkeä... Sitten vielä takaa:

1229432.jpg

Vähän goottimeininkiä...Siipiä odottelee vielä koko sakki :)

On se tuo Velikulta aika poika!! Mäkin saan jotain tällaista aikaiseksi!!! Ihme on tapahtunut ja mä jopa tykkään ompelemisesta!!! :) :)

Ja nyt, jos jaksoit lukea koko stoorin, palaan ruotuun...en sekoile koneista, Tildoista...ihan tavallisia minun sekoiluja vaan ;) Ja edelleen tämä on nukkisblogi!!!