Tuntuu kuin en olisi aikoihin päivitellyt (päivää päivää) blogia...Tässä välissä olen pistellyt edelleen sitä keltaista mattoa. Sitten vaihdoimme Nukkekodintien Marikan kanssa paketteja, minä sain kylpyhuoneen kalusteita ja Marika sai/saa minulta kaikenlaista :) En tiedä onko paketti vielä perillä, joten ei siitä sen enempää. Unohdin fiksusti kuvata paketin sisällön...

Käväisin pikaisesti vielä Kuusamossakin, juhlimassa uusia ylioppilaita, joihin lukeutuu myös ihan ensimmäinen kummityttöni ja äidinpuolen serkkutyttö. Onnea Minna ja Annika :)

Perjantaina oli kuitenkin sellainen vauhti päällä, että vaatteita tuli ompeloitua (tyttären sanonta ;) ) vähän enemmänkin. Tässäpä sitten niitä:

1605296.jpg 

Löysin palasen tosi ohutta puuvillaa...luotu yöpaidaksi.

1605291.jpg

Tässä mallimme on joutunut siivousvimman kouriin. Silloin on parasta pukeutua siivous-/kotitakkiin jonka voi helposti kietaista ylleen suojaksi päällysvaatteiden päälle. Tässä mallimme kuitenkin unohti ne päällysvaatteet...

1605282.jpg

Pyhäpäivinä, kuten tänään, on loistava idea pukeutua yksinkertaisen tyylikkääseen kolttuun. Rintarossi paikalleen ja vualaa.

Vielä yksi asukokonaisuus on valmiina maailmalle...siitä vaan ei ole kuvaa tähän hätään :)