Hassunhauska veijarikomedia nimeltään "Blogisynttäriarvonta" on päättynyt. Voitokkaan kommentin tokaisi  bloggaaja nimeltään HoO, joka hallinnoi Villa Lumililja- blogiaan länsirajalla.

ONNEA HoO!!!

Oli mennä täysin niin sanotusti "häneksi" koko toimitus. Viime ajat lievästi temppuilleen pöytätietsikan piirit pihahti...tilt, game over, föörmitätön, pas.ka. Siis kovalevyssä häikkä, ei toimi. Eipä tulostella sitten mitään kommenttilistaa, vaan kirjoitetaan kaikki käsin lippulappusille, tenavat onnettariksi, pientä riitaa tietenkin kuka saa ottaa, kärähti äipällä käämi ja armastus arpoo HoO:n voitokkaaksi :)

Koko vuosi on mennyt tosi nopeasti tässä bloggaillessa ja on ollut ihanaa jakaa omia kokemuksia toisten samanhenkisten kanssa. Alussa oli niin tolkuttoman jännää `onko kukaan kommentoinut...jee on!!!` Sitten oli aivan mahtava fiilis silloin kun ekan kerran löysin jonkun toisen blogista linkin Villa Ardeithiin `tuo tykkää mun blogista!!!`  ja vielä se, kun ekan kerran joku oli tahtonut ottaa mallia minun tekemästäni huonekalusta, tuli niin ylpeä olo!!! Joku haluaa ottaa mallia minusta, minusta!! VAU!!

Tahdonkin KIITTÄÄ Teitä kaikkia, jotka tulette vierailulle Villa Ardeithiin aina uudelleen ja uudelleen, kannustatte ja iloitsette mun kanssani tästä ihanasta harrastuksesta ja elämäntavasta :) ja vielä siitä että jaksoitte lukea tämä pälätysosuuden :D :D

Ja nyt pyyhkäisen tipat linssistä ja syöksyn HoO:n luo Villa Lumililjaan kylään :) Heippa