Tässä on nyt ehkä pikkaisen parempi kuva kynttiläkruunusta. 987177.jpg

Eikä vieläkään täydellinen, mutta jotenkin siitä saa käsitystä, miten kruunu rakentuu...

En ottanut vaihekuvia...enkä usko että vähään aikaan teen toista kynttelikköä, mutta yritän kuvailla mitä tein ja missä järjestyksessä.

Tarvitset rautalankaa, tymäkkää liimaa, helmiä  ja paljetteja "kynttilänpesiksi", coktailtikkuja kynttilöiksi, helmiä koristeeksi, sivuleikkurit rautalangan leikkaamiseen, kärkipihdit rautalangan vääntelyyn, mahdollisesti maalia jos tahdot maalata kynttelikön...ei kai mulla muuta ollut...

987215.jpg

Pujota ja liimaa paikoilleen isompi helmi rautalankaan "rungoksi" kynttelikölle. Pätki rautalangasta n. 6cm mittaisia pätkiä haluamasi määrä kynttelikön sakaroiksi (mulla sakaroita 8 kpl). Taivuttele pätkät kärkipihtejä apunasi käyttäen kuvan mukaisille kiemuroille.

Liimaa sakarat kiinni helmen päälle ja kiinni "keskusrautalankaan". Kuvassa näkyy tätäkin vaihetta, helmi vaan puuttuu alapuolelta...Yläkuvassa näkyy paremmin tätä vaihetta.

Liimaa kynttilänpesiksi tarkoitetut helmet ja paljetit yhteen ja sitten sakaroihin kiinni. Maalaa kynttelikkö, itse maalasin ensin mustalla, sitten töpsöttelin valkoista päälle. Koristele halutessasi helmillä kynttelikköä, tökkää kynttilät paikoilleen ja siinäpä se :D