Koko viikonlopun jatkunut kaunis kesäsää on aika tehokkaasti estänyt melkein kaikenlaisen mineilyn. Jotain pientä olen räpistellyt kuitenkin jossain välissä:

757506.jpg

Valitettavasti kuvan laatu on taas sitä ja tätä, mutta viimeinkin Villa Ardeithissa saadaan kunnon kahvit. LuAnnen taitavissa hyppysissä on ihka uusi kahvimylly! Jospa se Amelie-tätikin suopuisi pikkuhiljaa kun saa kunnon sumpit!

Yläkerrassa taas Philip nautiskelee takkatulen lämmössä Chloe jaloissaan kirjaa selaamassa. Kirjassa on tosi kivoja pikkupikkukuvia Petteri Kaniinista touhuissaan. Philip on tyytyväinen uuteen lepotuoliinsa. Siinä voi vaikka pienet torkut ottaa, niin lokoisa se on.

757509.jpg

Tuolin tein seilaten kahden ohjeen välillä (Vivian Boultonin kirjan ohjeen ja Lissun ohjeen). Pahvia ja vaahtomuovia on sisusta ja verhoilut on Tiimarin nauhaa...samaa kuosia kuin aiemmissa tuoleissa. Tuolin jalat olen pätkäissyt valmiista kaidetolpista...ne aion kyllä vielä maalata, fiksu immeinen olisi maalannut ne jo ennen liimaamista paikoilleen...ja kuva edelleen huono...

757561.jpg

Jotenkin keikkanalta näyttää kuvassa tuo tuoli, mutta kyllä se ihan suorassa on... :D