Tilda-rintamalla on ollut hieman hiljaisempaa viime aikoina...jotain pientä kuitenkin. Tässä kohtaa mainittakoon että alempana seuraa arkaluontoista kuvamateriaalia liityen ihmiskehoon. Älä jatka edemmäs tai siirrä lapsesi koneen lähistöltä omiin leikkeihin hetkiseksi :)

Lapsia lohduttaakseni päätin yllättää heidät näillä hanhilla(ko?). No, tyttäret sitten päättivät että ketut nää mitään hanhia ole vaan joutsenia, vieläpä vesirokkojoutsenia. Uusi laji on syntynyt: Roccomus Joutsemus :)

1490986.jpg

Samaan kuvaan sitten tupsahti Maija Mehiläisen serkunkumminkaima Maisku ja Kurnu-sammakko (Loikka on vielä tekemättä).

1490984.jpg

Anteeksi hassu kuvakulma ja kuva, mutta nää assistentit...hohhoijaa...

Sitten se arkaluontoinen asia...Hyvän ystäväni serkulla on tässä vapun tienoilla synttärit. Yksinhuoltajana hän on lopen kyllästynyt kyselyihin: "No, onko sulla Miestä?" Päätimme yhteistuumin vähän helpottaa tilannetta ja hommata Se Mies!! Tässäpä on Mies, Arska The Man nimeltään :

1491017.jpg

Ihan tuiki tavallinen suomalainen Mies... pikkasen parransänkeä, paita vatsan kohdalta kiristäen ja farkut lönöttäen Hän pelastaa ja suojelee tyhjän typisiltä kyselijöiltä...Jotta olisi kristallinkirkas Arska The Manin sukupuoli...tässä todiste:

1491009.jpg

Tokihan Tosimiehellä rintakarvat löytyy...ja karvat...

Mukavaa päivänjatkoa kaikille ;)