Eilen iltapäiväksi kokoonnuttiin taas yhteen nypertelemään matkalaukkuja ynnä muita kasseja/pusseja. Puuhalaan rantautui Tuulia, Liimis, Höpöepe, Taina ja minä. Liimis oli tuulettanut nahkapusseja ansiokkaasti ja siten käytössämme oli mahtavat kasat eri värisiä nahkoja joista sitten syntyi vaikka minkälaista pussukkaa...Minä reippaana tyttönä unohdin oman kamerani kotiin, mutta kuvia kaikkien tekemistä laukuista löytyypi Pikkurouvien blogista.

Tänään tein loppuun Tuulian irvimän laatikkokasan..elikkäs "traveling trunkin". Laatikkokasa näytti kerhossa vielä aika säälittävältä, mutta ihan ok tästä tuli! Samaan kuvaan tungin sitten myös Maija Poppasen- mattolaukun, ensimmäiseni tuota laatua. Ei järin kaunis, mutta tiedämpäs muokata vastedes kaavaa sen verran että onnistuu. Salkun tein eilen kerhossa.

1962805.jpg

1962809.jpg

Swappaustakin harrastettiin, aiheena yllättäen matkailu :D mutta mutta...eihän kerrota Tuulialle...kun tulin eilen kotiin, mulla oli niin monta innokasta tavaranpurkajaa, etten nyt yhtäkkiä löytänytkään Tuulialta saamaani swappilahjaa mistään!!!! On se tallessa mutta niin hyvässä etten löytänyt :D

Huomenna taas arki ja aherrus. Hohhoijaa. Tulis loma ja veis minut.

Parin viikon kuluttua taas nähdään, pitäkäätten tangot..eikun peukut pystyssä että kaikki pääsee tulemaan :D :D